Bruiloft Nick & Geraldine

Met een loopbrug over het zwembad, een bloemenmuur en een speciaal gebouwde gin tonicbar beloofde het huwelijk van Nick en Geraldine een fantastische dag te worden. En dat was het. Omringd door naasten gaven zij elkaar het ja-woord in de prachtige tuin van het ouderlijk huis in Wassenaar.

Bruiloft in de achtertuin

Een bruiloft in de achtertuin vraagt om de nodige creativiteit. Om perfect in te spelen op de wensen van het bruidspaar werkten wij samen met gediplomeerd weddingplanner Shirley Pisano van Bloom Wedding. Het resultaat was een prachtig aangeklede setting, met bijpassende culinaire verrassingen en natuurlijk een memorabele dag.

Een dag voor in de boeken

De ceremonie vond plaats in de achtertuin. Aan de ene zijde van het zwembad, over de loopbrug, gaven Nick en Geraldine elkaar het ja-woord. Aan de andere zijde aanschouwden de naasten de huwelijksceremonie. Hierna vond het diner plaats, aan sfeervol gedekte, lange tafels. De smaken waren volledig afgestemd op de wensen van het bruidspaar. De dag werd afgesloten met een spetterende feestavond. Een dag met een gouden randje!

 

 

Ook een bruiloft in de achtertuin? Neem contact met ons op om jullie wensen te bespreken.

info@homemadefood.nl
0252 42 77 05
Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2022 Homemade Catering

Privacy statement