Het team van Homemade

Ons team

Van kleine feestjes in de achtertuin tot grote evenementen in een kasteeltuin, Homemade Catering biedt altijd een culinaire ervaring op maat.

Homemade catering is sinds 1 december 2005 dé ervaren en gedreven cateraar uit Lisse. Met een passie voor kwalitatief eten en een culinaire ervaring, cateren wij ieder evenement. Ieder evenement is anders, daarom leveren wij altijd maatwerk op basis van uw thema, styling en smaak- en dieetwensen.

Teamwork

Ons team bestaat in de basis uit vier medewerkers met een passie voor hospitality, horeca en kwalitatief eten. Zo hebben onze professionele chef-koks jarenlange ervaring in gerenommeerde restaurants in de Bollenstreek. Bovendien maken de vriendelijke en vakkundige bediening van de enthousiaste gastvrouwen de culinaire ervaring compleet. Homemade catering werkt met dertig professionele freelancers op contractbasis als aanvulling op het team, voor de ideale samenstelling voor elk evenement.

Homemade Chefs Robin en Jessica     

Betrouwbare partners

Naast gastronomische hoogstandjes voor een culinaire ervaring, biedt Homemade Catering alles om uw evenement compleet te maken. Denk aan een passend wijnassortiment, (sta)tafels, aankleding, servies en andere toevoegingen op het gebied van styling en locatie. Om dit te realiseren werken wij samen met betrouwbare, professionele bedrijven. Dit zijn bloemisten, decorbouwers, tentleveranciers, pro stylistes, licht- en geluidpartners en wedding planners. Dankzij deze samenwerking kunnen wij aan al uw wensen voldoen, zonder focus te verliezen op onze core: kwalitatief eten.

Vacatures

Versterk jij ons gemotiveerde team? Bekijk de vacatures

Robin Kortekaas

Robin Kortekaas

Owner & chef kok

Myron Kortekaas

Myron Kortekaas - van den Berg

Owner & sales manager

Jessica

Jessica Elshout

Lady chef

Ontvang verse updates

We zullen uw e-mailadres nooit delen en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2022 Homemade Catering

Privacy statement