Huisgemaakte inspiratie

Huisgemaakte inspiratie

Homemade Catering verzorgt een breed scala aan evenementen. Met onderstaande casussen bieden we u een klein kijkje in onze keuken. Zelf op zoek naar een soortgelijk event of inspiratie opgedaan voor juist iets heel anders? Neem contact met ons op. We kunnen dan meteen de mogelijkheden bespreken voor uw event catering op maat.

Bruiloft Nick & Geraldine

Met een loopbrug over het zwembad, een bloemenmuur en een speciaal gebouwde gin tonicbar beloofde het huwelijk van Nick en Geraldine een fantastische dag te worden. En dat was het. Omringd door naasten gaven zij elkaar het ja-woord in de prachtige tuin van het ouderlijk huis in Wassenaar.
Bekijk deze casus

Office Party Public Support

Een waar kleurenspektakel; dat was het personeelsfeest van Public Support. Homemade bedacht het totaalconcept. Alles werd geheel verzorgd: van decoratie tot event planning. Benieuwd? Lees verder!
Bekijk deze casus

Business Event Libelle

Voor Libelle organiseerden wij een heerlijk diner in een prachtige kas. Op deze verrassende locatie serveerden wij de gasten verse ingrediƫnten uit de pluktuin op locatie. Een stoer en gezond business event, met een vitaal en duurzaam karakter.
Bekijk deze casus

Jazz and Wine event

Homemade heeft in samenwerking met InDutch Events en LoveSound een culinaire avond met een bijzondereĀ muzikale show verzorgd.
Bekijk deze casus

Openingsfeest nieuw pand

We hebben de catering verzorgd tijdens een uniek business event, waarbij de eigen bedrijfspand werd omgetoverd in waanzinnige feestlocatie.
Bekijk deze casus

Tuindiner

Homemade heeft voor Frank, Laura en Vik een zomers tuindiner verzorgd.
Bekijk deze casus
Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2022 Homemade Catering

Privacy statement