Trouwen op het landgoed van Kasteel Keukenhof.

Trouwen op een landgoed

Trouwen op een landgoed

Het landgoed van Kasteel Keukenhof is een van Nederlands meest romantische trouwlocaties om jullie huwelijksdag te vieren.

Op een bijzonder plekje in de Bollenstreek ligt het schitterende landgoed verscholen tussen de bossen en de bloembollenvelden. Midden in de Randstad en toch zo sereen en rustiek van sfeer. Kasteel Keukenhof beschikt over meerdere unieke locaties: ieder met een eigen sfeer, uitstraling en een eigen verhaal. Of jullie nu kiezen voor het indrukwekkende kasteel, de informele hofboederij of het statige koetshuis: overal genieten jullie van gastvrijheid.

Het is bij Kasteel Keukenhof mogelijk om te trouwen in de tuinen onder een romantische trouwprieel. De idyllische sfeer en de prachtige locaties: aan alles is aandacht besteed om jullie huwelijksdag bijzonder en onvergetelijk te maken! De mogelijkheden bij Kasteel Keukenhof zijn eindeloos: de huwelijksceremonie, balkonscène, toost en bruidstaart, receptie, diner en feest. In het Kasteel, Koetshuis, de Hofboerderij of misschien buiten in de tuin? 

Zowel in de voorbereidingen naar de grote dag toe als tijdens jullie huwelijksdag zelf, staat het team van Homemade Catering op maat graag voor jullie klaar om jullie dag compleet te verzorgen.

Klik op onderstaande link voor meer informatie en sfeerbeelden.
Trouwen op het landgoed van Kasteel Keukenhof

 

 

 

Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2022 Homemade Catering

Privacy statement