Congres catering diner

Congres

We ondersteunen graag tijdens uw congres met een invulling bestaande uit; verse smoothies, smaakwaters, heerlijke koffie, ontbijt, verse broodjes, salades en biologische sappen.

Homemade Catering heeft jarenlange ervaring met de organisatie en catering van congressen. Van kleine tot grote zakelijke bijeenkomsten, wij verzorgen met passie de volledige of gedeeltelijke organisatie en catering van uw evenement. Dankzij onze persoonlijke aanpak vinden wij altijd het meest passende thema bij uw wensen.

Congres catering

Een volledig verzorgd congres met vitale of ambachtelijke lunch, of juist een aanklede netwerk borrel; ieder business event is anders. Bij Homemade Catering begrijpen we dat maar al te goed. Wij begrijpen echter ook dat kwalitatieve, smaakvolle hapjes en drankjes een must zijn voor elk congres. Daarom biedt Homemade Catering altijd de combinatie van catering op maat, aan de hand van thema, styling en wensen van uw bedrijf.

Tijdens een congres of seminar kan het dagprogramma naast het plenaire gedeelte bestaan uit een ontvangst, een ochtendpauze, een lunch, een aansluitende borrel en of walking dinner.

We ondersteunen graag tijdens uw event met een invulling bestaande uit; verse sappen, biologische smoothies, smaakwaters, heerlijke koffie, ontbijt, verse broodjes, salades, juices, heerlijke gerechten en/of een passend wijnarrangement.

Met ons vaste team van vijf personen en meer dan 30 freelancers kunnen wij aan ieder business event onze eigen draai geven. Denk bijvoorbeeld aan seminars of congressen voor 500 personen, met aansluitend een walking dinner of feestavond. Of laat ons meedenken over aankleding, culinaire invulling en entertainment van uw personeelsfeest. 

Walking dinner 

Een walking dinner is de ideale manier het congres af te sluiten en om uw gasten te verwennen met een heerlijk culinair diner, terwijl de informele sfeer van het evenement intact blijft. U en uw gasten hebben tegelijkertijd de gelegenheid tot netwerken en klantcontact momenten. De mogelijkheden en culinaire keuzes zijn eindeloos, waardoor wij het walking dinner perfect laten aansluiten op uw wensen.

Referentie

Voor ons 5-daagse internationale wiskunde congres in juli 2019, Equadiff genaamd, hebben we heel prettig samengewerkt met Homemade. Tijdens het congres verzorgde Homemade zowel de lunches, alsook de koffiepauzes, voor onze 550 deelnemers vanuit de hele wereld. 

In de maanden voorafgaand aan het congres hebben Robin en Myron ons goed geadviseerd, en ook tijdens het congres verliep de samenwerking heel prettig. Onze wiskundigen hebben genoten van heerlijke, gevarieerde en ook gezonde lunches. Ook de koffie pauzes met gevarieerde koeken, fruit & sapjes, waren erg goed verzorgd. 

De medewerkers van Homemade hebben we ervaren als zeer betrokken, enthousiast en met oog voor de gast. We kijken terug op een heel geslaagd congres, en dit succes is mede te danken aan de fijne samenwerking met Homemade. 

Nogmaals dank, namens de organisatie van Equadiff 2019

Auke Planjer 
Lorentz Center – Leiden Universiteit

 

 

Geïnteresseerd of heeft u een specifieke vraag?
Neem gerust contact op

info@homemadefood.nl
0252 42 77 05

Ontvang verse updates

We zullen uw e-mailadres nooit delen en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2022 Homemade Catering

Privacy statement