Broodjes bezorging

Broodjes

Uw event, lunch of vergadering aankleden met luxe broodjes? Homemade verzorgt graag de broodjes bezorging. Lees meer.

Uw gasten voorzien van een rijkelijk belegd broodje tijdens een uitgebreide lunch? Homemade bezorgt overheerlijke broodjes en glaasjes verse huisgemaakte soep op locatie voor iedere gelegenheid. 

Van luxe belegde broodjes, tot kleine tortilla wraps en soep; u kunt uw lunch zo uitgebreid maken als u wilt. En we houden uiteraard rekening met uw dieetwensen, dus geef deze van tevoren aan ons door. We beleggen uw broodjes, sandwiches en wraps royaal en combineren smaken die perfect op elkaar afgestemd zijn. 

Luxe belegde broodjes

Onze broodjes zijn stuk voor stuk huisgemaakt. U kunt kiezen tussen kleine zachte witte en bruine bolletjes, of harde maïs, waldkorn, meergranen en ciabatta broodjes. Een greep uit ons assortiment: 

  • Boerenkaas met rucola, tomaat en komkommer;
  • Ossenhaas carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en kappertjes;
  • Gerookte zalm met eiersalade en fijne rode ui. 

 

Overige lunchopties

Voor de lunch serveren wij ook heerlijke boerensandwiches, wraps of huisgemaakte soep. Een mooie aanvulling hierop zijn onze couscous salades of glaasjes Griekse yoghurt met granola en granaatappel. De sandwiches maken wij met donkerbruin of wit boerenbrood en zijn belegd met bijvoorbeeld Old Amsterdam, ossenworst of tonijnsalade. Uiteraard bereid met de lekkerste garneringen voor de perfecte smakencombinatie. De tortillawraps bevatten een verse vulling en kruidenmix. Van gerookte kip met avocadocrème tot runder rib-eye met cajunmayonaise. Ook onze soepen zijn natuurlijk huisgemaakt. Denk bijvoorbeeld aan courgettesoep of bospaddestoelen-truffelsoep.

Geïnteresseerd of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact op

info@homemadefood.nl
0252 42 77 05

Ontvang verse updates

We zullen uw e-mailadres nooit delen en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2022 Homemade Catering

Privacy statement