Het prachtige Rapenburg 6 te Leiden. Deze historische locatie leent zich perfect voor een familiediner, verjaardagdiner of zakelijk seated dinner.

Rapenburg 6 in Leiden

Rapenburg 6 in Leiden

Vergaderen, eten en genieten

Kent u het Rapenburg 6 in het hart van Leiden al? In dit bijzondere rijksmonumentale pand met echte huiskamersfeer, ontvangen wij gasten voor zowel zakelijke als privégelegenheden. Heeft u interesse in een vergadering, diner, verjaardag of andere besloten gelegenheid op deze sfeervolle locatie? Bespreek al uw wensen gerust met ons. 

Ontvangst

Het pand van het Rapenburg 6 bestaat uit meerdere ruimten: naast een prachtige welkomsthal beschikt het over een langgerekte ‘huiskamer’ voor grote gezelschappen, een ‘koffiekamer’ en bar die in open verbinding staan met de huiskamer, een apart ‘privékamer’ voor kleinere gezelschappen en een bijzonder sfeervolle binnentuin. De locatie is met respect voor de historische waarde van het pand ingericht.

Diners

Dineren op een unieke locatie? In het prachtige rijksmonumentale pand met sfeervolle huiskamersetting kunt u terecht voor bijvoorbeeld afstudeer- of promotiediners, 21-diners of andere besloten diners. Onze dinertafel heeft plaats voor 26-30 personen. 

Kerst

Tijdens de feestdagen leent de huiskamer van het Rapenburg 6 zich tevens perfect voor een sfeervol familiediner of exclusieve private dining locatie in Leiden voor uw zakelijke gezelschap. Aangepast aan het seizoen, serveren wij een feestelijk meergangen diner met bijpassende wijnen. Nieuwsgierig, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Lunch of high tea

Het Rapenburg 6 beschikt over een zeer charmante binnentuin. Buiten kunnen wij bij mooi weer sfeervolle tafels dekken voor een heerlijke lunch, high tea of high wine.

Winter 

In de winter is de binnentuin te overkappen met flextent, zodat deze ruimte tevens gebruikt kan worden voor een ontvangst met glas bubbels of winterse dranken als gluhwein of warme cocktail.

Corona proof dineren

Dineren tijdens de corona periode in het Rapenburg 6 op 1,5 meter kan zeker! Graag denken wij met u mee over een verantwoorde doch sfeervolle indeling en inrichting. Door gebruik van o.a. bloemdecoratie en kandelaren met brandende kaarsen kunnen we de 1,5 meter op een passende wijze opvullen. Een avondje uit is echt een beleving in het Rapenburg 6. 

Foto's

Meer sfeerbeelden kunt u zien door te klikken op onderstaande link

Rapenburg 6 - Sfeerbeelden

 

 

Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2020 Homemade Catering

Privacy statement