Walking dinner gerecht bonbon van gerookte zalm avocado en limoen

WalkingDinner

Feestelijke gerechtjes, handzaam geserveerd op mooi servies. Een goede invulling tijdens een borrel of feest. Live gemaakt door onze chef's vanaf een foodstation of uitgeserveerd door de bedieningsmedewerkers.

Informeel genieten

Een walking dinner is de ideale manier om uw gasten te verwennen met een heerlijk culinair diner, terwijl de informele sfeer van het evenement intact blijft. 

U en uw gasten hebben tegelijkertijd de gelegenheid tot netwerken en klantcontact momenten. De mogelijkheden en culinaire keuzes zijn eindeloos, waardoor wij het walking dinner perfect laten aansluiten op uw wensen.

De chef kookt het walking dinner op locatie

Een walking dinner leent zich ook goed als invulling van een verjaardags- of jubileumfeest. Er worden op locatie heerlijke gerechten gekookt en geserveerd in een handzaam formaat. De gerechten worden fraai gepresenteerd op aardewerk bordjes en voorzien van vorkje. Op de tafels plaatsen we kleine mesjes en broodjes met huisgemaakte smeersels.

4-gangen menu

Een walking dinner bevat minimaal 4 gerechten en kan worden uitgebreid tot wel 10 gangen. Het menu bestaat uit een combinatie van vis, vlees en/of vegetarische gerechten. De gerechten worden live op locatie gekookt door chefs en geserveerd door bedieningsmedewerkers.

 

Allergie of speciaal dieet

Zijn er gasten met speciale voedingsrestricties, laat het ons gerust weten en houden we hier bij de voorbereidingen rekening mee.

Dranken

Naast het koken en serveren van de gerechten, verzorgen wij ook graag heerlijke gekoelde dranken. Van toegankelijke huiswijn tot bijpassend wijnarrangement voor een goede wijn- en spijscombinatie. Uiteraard behoren koude biertjes, frisse cocktails, frisdranken en sappen ook tot de mogelijkheden.

Statafels

Door de informele sfeer van het diner, wordt er meestal gekozen voor een inrichting aan statafels met actieve zit aan krukken. Graag denken wij met u mee over een passende inrichting bij u thuis of in de tuin.

 

 

Geïnteresseerd of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact op

info@homemadefood.nl
0252 42 77 05

Ontvang verse updates

We zullen uw e-mailadres nooit delen en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2022 Homemade Catering

Privacy statement