Thuisfeest in de tuin. Wij verzorgen uw event van a tot z.

Tuinfeest

Homemade verzorgt graag een ultiem tuinfeest voor je vrienden en familie. Zorgeloos genieten in eigen tuin. Wij verzorgen koele zomerdranken, heerlijke hapjes of gerechten, tenten en/of entertainment.

Tuinfeest

Wil jij een tuinfeest organiseren, omdat je iets speciaals te vieren hebt? Verjaardagen, bruiloften, jubileumfeesten, met mooi weer is het hartstikke lekker om een feestje naar buiten te verplaatsen. Homemade verzorgt graag een ultiem tuinfeest voor je vrienden en familie.

Persoonlijke sfeer

We starten met de aankleding. De tuin met haar mediterrane planten vormt de basis en daarin creëren we een fijn samenspel van sfeervolle materialen, styling in warme kleuren en speelse verlichting.

Heerlijke koele dranken

We plaatsen sapjars met kruiden en fruitwater, drankjes in champagnebowls of kruiwagen en een barpunt. Het ziet er niet alleen fraai uit, maar zorgt er ook nog voor een informele sfeer, waarbij gasten zelf hun eigen drankjes kunnen pakken. Wat dacht je van een cocktailbar met je favoriete zomerse Gin & Tonic. Onze barmedewerker maakt à la minute geweldige cocktails of non alcoholische mocktails. Dit is een leuk showelement tijdens het feest.

Dinner is served

Verassende kleine hapjes, finger food, een overheerlijke BBQ met live cooking, frisse salades en bijgerechten of zelfs een feestelijk walking dinner. Deze culinaire concepten passen allen goed bij de losse sfeer van een tuinfeest. 

Inrichting tuinfeest

Zitplekken op jullie eigen tuinlounge, kunnen we goed combineren met statafels voorzien van hoge zitplaatsen aan krukken. Niet iedereen hoeft te zitten, zo kunnen gasten zich vrij bewegen in de tuin en het wordt geen stijve bedoening.

Tent in de tuin

Genieten van een heerlijke lenteavond of lange zomeravond, dat maakt het thuisfeest helemaal af. In de avond kan het wel afkoelen, maar dat betekent niet dat het feest is afgelopen. We kunnen zorgen voor heaters, vuurkorven of warme plaids.  Een stretchtent geeft bescherming tegen brandende zonnestralen en geeft nog zicht op de mooie groene omgeving. Een tent biedt bovendien bescherming tegen de regen en leent zich perfect om gezellig te decoreren met festivallichtjes.

Vriendelijke bediening

Het perfecte tuinfeest organiseer je met Homemade. We ontzorgen met onze professionele en vriendelijke bedieningsmedewerkers en chefs op locatie. Het team serveert frisse dranken en heerlijke gerechten uit. Zo kun jij zelf zorgeloos genieten, tijdens een tuinfeest!

 

Ontvang verse updates

We zullen uw e-mailadres nooit delen en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2022 Homemade Catering

Privacy statement