Een heerlijke zomerse cocktail van het huis bij een diner in de Hofboerderij van Kasteel Keukenhof

Hofboerderij

Vanaf 1 juni openen wij weer de deuren van de Hofboerderij te Landgoed Keukenhof.

Homemade catering op maat is met Kasteel Keukenhof een mooie samenwerking aangegaan voor de organisatie en catering van bruiloften, feesten en/of zakelijke event op het landgoed.
Naast de catering van deze events, verzorgen wij ook de daghoreca in de Hofboerderij.

PROEF DE SFEER IN DE HOFBOERDERIJ

Brengt u een bezoek aan Kasteel Keukenhof? Strijk dan ook even heerlijk neer in de Hofboerderij. Hier bent u van harte welkom voor een goede kop koffie met vers gebak, heerlijke lunch of voor een borrel. Klik op de onderstaande button om de menukaart te bekijken.
Lunchkaart De Hofboerderij

NIEUW DINEREN!

Op zaterdag en zondag bieden wij onze gasten ook een dinerkaart aan. Onze chefs maken eerlijke gerechten met respect voor omgeving en natuur. Bij voorkeur werken wij met seizoensproducten van lokale afkomst. Klik op onderstaande button om de dinerkaart en wijnkaart te bekijken. 
Dinerkaart De Hofboerderij
Wijnkaart De Hofboerderij

 

OPENINGSTIJDEN

Graag heten wij u van harte welkom voor een bezoek aan de Hofboerderij.
De Hofboerderij is geopend van woensdag tot en met vrijdag voor koffie, lunch en/of borrel van 09:30 uur - 17:30 uur. Op zaterdag en zondag is de keuken geopend tot 20:30 uur voor diner!Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten. 

RESERVEREN

Tijdens openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 0252 – 465 597 voor reserveringen. Het is niet mogelijk om per e-mail te reserveren. Reserveren is alleen nodig voor binnen. Voor een plekje op het terras hoeft u niet te reserveren en kom gezellig langs. 

Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar voor reserveringen (binnen) op 0252 – 465 597. Het is niet mogelijk om per e-mail te reserveren.

BINNEN IN HET RESTAURANT

Binnen in de Hofboerderij mogen gezamenlijke huishoudens aan 1 tafel plaatsnemen. Twee personen mogen ook aan 1 tafel zitten.

OP HET TERRAS

Geniet van onze gastvrijheid, heerlijke gerechten en lekkere drankjes. Het terras geeft zicht op de kinderboerderij, de speeltuin en het prachtige Kasteel.Op ons terras hanteren wij de volgende werkwijze:

  • ontvangst door een medewerker bij de entree;
  • een aantal korte vragen betreft uw gezondheid;
  • graag uw handen desinfecteren voor u plaatsneemt;
  • onze gastvrouw verwijst u naar een schone tafel;
  • zoveel mogelijk contactloos betalen;
  • gelieve uw handen te wassen met water en zeep voor- en na uw toiletbezoek.

RIVM 

Wij werken conform de RIVM-regels. Op deze manier kunt u maximaal genieten van onze gastvrijheid en staan onze medewerkers graag voor u klaar. 

Wees welkom!

De Hofboerderij is geopend van woensdag tot en met vrijdag voor koffie, lunch en/of borrel van 09:30 uur - 17:30 uur. Op zaterdag en zondag is dineren ook mogelijk en is de keuken geopend tot 20:30 uur!

info@homemadefood.nl
0252 42 77 05

Ontvang verse updates

We zullen uw e-mailadres nooit delen en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2020 Homemade Catering

Privacy statement