Geniet van een goed kop koffie, heerlijke lunch of diner in restaurant de Hofboerderij te landgoed Keukenhof in Lisse. We heten u van harte welkom.

Hofboerderij

Restaurant de Hofboerderij is gevestigd te landgoed Keukenhof in Lisse. U bent van harte welkom voor een goede kop koffie met vers gebak, heerlijke lunch, borrel of smaakvol diner.

PROEF DE SFEER 

Homemade catering op maat is een mooie samenwerking aangegaan met Kasteel Keukenhof en pacht sinds 2 juni 2020 restaurant de Hofboerderij. Wilt u een middag ontsnappen aan de drukte? Even een frisse neus halen. Reis naar het gezellige landgoed Keukenhof in Lisse. Deze bestemming is met de auto vanaf Amsterdam al binnen 20 minuten te bereiken. Gratis parkeren.

LUNCH OF BORREL

Brengt u een bezoek aan Kasteel Keukenhof? Strijk dan ook even heerlijk neer in restaurant de Hofboerderij. Hier bent u van harte welkom voor een goede kop koffie met vers gebak, heerlijke lunch of voor een borrel. Klik op de onderstaande link om de menukaart te bekijken.
Menukaart Restaurant De Hofboerderij

RESERVEREN 

Voor reserveringen kunt u de Hofboerderij (tijdens openingstijden) telefonisch bereiken op 0252- 465 597.

 

Genieten van een goed kop koffie of heerlijke lunch op het terras van de Hofboerderij. Tijdens de wintermaanden zit u heerlijk droog onder hoogmijt of kapschuur.

OPENINGSTIJDEN 

Open van woensdag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Op maandag en dinsdag gesloten. De Hofboerderij is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 0252 465 597 voor reserveringen. Het is niet mogelijk om per e-mail te reserveren.

 

De Hofboerderij is geopend van woensdag tot en met zondag voor koffie, lunch en/of borrel van 10:00 uur - 17:00 uur.

info@homemadefood.nl
0252 42 77 05

Ontvang verse updates

We zullen uw e-mailadres nooit delen en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2022 Homemade Catering

Privacy statement