Eventcatering

Met verse gerechten, mooie wijnen en verfijnde smaken, weten onze vakmensen precies wat uw evenement nodig heeft. Lees meer over event catering.

Homemade Catering heeft jarenlange ervaring met de organisatie en catering van alle soorten feesten en partijen. Van kleine privé feesten tot grote zakelijke bijeenkomsten, wij verzorgen met passie de volledige of gedeeltelijke organisatie en catering van uw evenement. Dankzij onze persoonlijke aanpak vinden wij altijd het meest passende thema bij uw wensen.

Business events

Een volledig verzorgd feest met gastronomisch vijfgangendiner, of juist een tentenpaviljoen met heerlijke hapjes; ieder business event is anders. Bij Homemade Catering begrijpen we dat maar al te goed. Wij begrijpen echter ook dat kwalitatieve, smaakvolle hapjes en drankjes een must zijn voor elk bedrijfsfeest. Daarom biedt Homemade Catering altijd de combinatie van catering op maat, aan de hand van thema, styling en wensen van uw bedrijf.

Met ons vaste team van vijf personen en meer dan 30 freelancers kunnen wij aan ieder business event onze eigen draai geven. Denk bijvoorbeeld aan seminars of congressen voor 500 personen, met aansluitend een walking dinner of feestavond. Of laat ons meedenken over aankleding, culinaire invulling en entertainment van uw personeelsfeest. 

Partycatering

Geen enkel feest is compleet zonder kwalitatieve hapjes en koele drankjes. Homemade bereidt alle soorten borrelhapjes die u wenst voor uw feest, zowel warm als koud. Wij serveren bijvoorbeeld vers gesneden ossenworst, grillworst en kaas. Of kies voor oesters of huisgemaakte lollyhapjes. Lekkere, ouderwetse bittergarnituur met onder andere bourgondische bitterballen is ook mogelijk. Onze sommelier kan de perfecte wijn-spijs combinatie samenstellen. Als u één bepaalde wijn wil schenken of juist een groot assortiment aan wil bieden, kan dat ook. Hiervoor beschikt Homemade over een brede selectie wijnen.

Walking dinner 

Een walking dinner is de ideale manier om uw gasten te verwennen met een heerlijk culinair diner, terwijl de informele sfeer van het evenement intact blijft. U en uw gasten hebben tegelijkertijd de gelegenheid tot netwerken en klantcontact momenten. De mogelijkheden en culinaire keuzes zijn eindeloos, waardoor wij het walking dinner perfect laten aansluiten op uw wensen.

Geïnteresseerd of heb je een specifieke vraag?
Neem gerust contact op

info@homemadefood.nl
0252 42 77 05

Ontvang verse updates

We zullen uw e-mailadres nooit delen en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2022 Homemade Catering

Privacy statement