Ons enthousiaste team verzorgt graag de catering tijdens jullie huwelijksdag. Naast catering kunnen wij het entertainment, bloemenwerk, pavilioens, tenten en vele andere onderdelen verzorgen om jullie te ontzorgen.

Bruiloft

Van achter- tot kasteeltuin: waar u ook trouwt, wij denken met u mee. Homemade ontzorgt van bites tot aankleding. Lees meer over bruiloft catering.

Zoals de bruiloft de bruid en bruidegom verbindt, bindt de culinaire ervaring uw feest samen. Van de welkomsthapjes en Prosecco, tot bruidstaart en een vijfgangendiner, Homemade Catering ontzorgt alle aspecten van de catering.

Bruiloft Catering

Van een romantische locatie als uw eigen achtertuin tot het adembenemende landgoed van Keukenhof Lisse; waar u ook trouwt, met Homemade Catering bent u verzekerd van een onvergetelijke dag.

Styling

Naast de volledige culinaire catering van uw bruiloft, verzorgen wij ook de benodigde aankleding, servies, tafels en andere aspecten die uw trouwfeest compleet maken. Alles op maat naar uw wensen, voor een dag met een gouden randje.

Huwelijksdiner 

Van een bourgondisch driegangenmenu tot een chic vijfgangendiner, Homemade Catering levert uw droomdiner op maat. Voor iedere gang van uw diner worden verse ingrediënten en hoogwaardige producten op innovatieve en creatieve wijze gecombineerd tot een culinaire smaaksensatie. Uiteraard nemen onze ervaren chefs voortdurend uw smaak, stijl en thema mee in het opstellen van het menu, evenals eventuele allergieën en/of dieetvoorkeuren. Kies voor een informeel shared dining huwelijksdiner, walking dinner of juist een diner aan prachtig gedekte tafels. 

Bruiloftsfeest 

Homemade Catering denkt graag met u mee over alle aspecten van uw onvergetelijke dag. Met de ervaring en expertise van onze medewerkers maakt u gemakkelijk de beste keuzes betreft food, styling en thema voor uw magische dag. Door de samenwerking met externe stylisten en weddingplanners heeft Homemade Catering alles in huis voor uw ideale feest. U kunt er ook voor kiezen alleen het culinaire gedeelte aan ons over te laten. Bespreek de mogelijkheden met ons.

Geïnteresseerd of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact op

info@homemadefood.nl
0252 42 77 05

Ontvang verse updates

We zullen uw e-mailadres nooit delen en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Ons bereiken doet u zo

Homemade Catering kijkt met u mee naar de mogelijkheden voor uw event. Neem contact op voor een offerte op maat. 

info@homemadefood.nl

0252 42 77 05

Meer en Duin 202

2163 HD Lisse

© 2022 Homemade Catering

Privacy statement